Het bekende Restaurant Stories aan de Torenallee op Strijp-S zal na dit weekend definitief haar deuren sluiten. De eigenaar, Rick Bijlsma, kondigde aan dat de focus van het restaurant zal verschuiven naar het cateringbedrijf CaterEvents Nederland. Hiermee slaat het bedrijf een nieuwe en innovatieve weg in binnen de culinaire wereld.
CaterEvents Nederland zal de rijke ervaring van Restaurant Stories benutten om haar cateringdiensten op een hoger niveau te tillen. Door zich te richten op exclusieve evenementen en gepersonaliseerde culinaire ervaringen, wilt het cateringbedrijf een nieuwe standaard zetten in de regio.
De aankondiging van de verschuiving heeft verschillende reacties teweeggebracht binnen de culinaire gemeenschap in Eindhoven. Velen prijzen de ondernemersgeest van Bijlsma en kijken uit naar de culinaire hoogstandjes die CaterEvents Nederland zal bieden.
Met Restaurant Stories dat haar deuren sluit en CaterEvents Nederland die haar intrede maakt, staat Strijp-S voor een interessante periode in de ontwikkeling van haar culinaire cultuur. De verandering belooft nieuwe smaakvolle ervaringen en een frisse wind in de culinaire scene van Eindhoven.