Stevige biertjes, met chocola of whisky of rum. Of frisse smaken met banaan, ijs en marshmallow. Op de dag na Dry January gaan de liefhebbers van ambachtelijk bier los op het Van Moll Fest in Eindhoven.
De stout-biertjes 'met een flinke vleug kokos' en dertien procent alcohol vallen goed in de smaak. Speciaal bier drinken is rustig genieten, adviseren Yannick Laan en Daniël Oostdijk. Goed doseren en voldoende water drinken is de sleutel tot plezierig proeven.
Het Muziekgebouw in Eindhoven is bruisend tijdens het Van Moll Fest, waar internationale en lokale brouwers samenkomen. Met een 'reizend circus' van collega's uit binnen- en buitenland genieten bezoekers van ambachtelijke creaties.
Ambachtelijke bierbrouwers zijn gestart als hobbyisten en blijven liefhebbers. Op het festival presenteren ze unieke creaties met innovatieve ingrediënten, zoals cacao, hazelnoot, en marshmallow.
Italiaanse en Poolse smaken inspireren brouwers zoals Greg Korcz, die indruk maakt met Italiaanse flair op het festival. Proef de Gelato Bianco met intense smaken van ijs, witte guave, lychee, marshmallow en vanille.